Nella Kharisma

Konco Mesra 2017

Oleh Nella Kharisma

 Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging onane mung sewates konco

Podo rawani nengungkapke tresno

 

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

 

Adem panas awakku gara gara kamu

Nyibakke atiku gati menyang aku

Sampe kegowo turu mimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

 

Nggereges awakku naliko mepet sliramu

Yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Mbiyene konco suwi sak iki tak tresnoni

 

Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging onane mung sewates konco

Podo rawani nengungkapke tresno

 

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

 

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

 

Adem panas awakku gara gara kamu

Nyibakke atiku gati menyang aku

Sampe kegowo turu mimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno